Produktsortiment

 

Læs mere
 
Kurser

 

Læs mere
 
Praktisk info

 

Læs mere

Design af scenefyrværkeri

Om det nu er til en koncert, et tv-show eller en teaterforestilling, kan vi være behjælpelige med, i samarbejde med dig, at udfærdige et komplet design af scenefyrværkerishowet. Vi har et umådeligt stort sortiment af scenefyrværkeri-effekter i høj kvalitet fra tyske Ultratec, Le Matre og Unique Pyrotechnic som inklurderer, Gerbs, Waterfalls, Airbursts, Kometer, Miner – you name it! Se beskrivelse af de mange scenefyrværkeri-produkter her til inspiration og kontakt os, og lad os finde den rigtige løsning til dig.
Trier Festfyrværkeri kan desuden være behjælpelig med transport, import, opstilling, opbevaring og affyring af scenefyrværkeri.

Love, kurser og ansøgninger om anvendelse af scenefyrværkeri

Her finder du de mest relevante informationer om kurser, man skal deltage i, og ansøgninger, man skal sende, hvis man som scenefyrværker blot ønsker at købe effekterne.

For at anvende scenefyrværkeri kræves det iflg. dansk lovgivning, at man har gennemført sikkerhedsstyrelsens scenefyrværkerkursus.
For at erhverve og overdrage scenefyrværkeri skal man ansøge sin kommune om tilladelse blanketten kan hentes her: Ansøgningsblanket

For at anvende scenefyrværkeri skal man ansøge om tilladelse hos det lokale brandvæsen/beredskab, som affyringsstedet hører under.

Skal man transportere scenefyrværkeri, skal man være opmærksom på, i hvilket omfang man er underlagt kravene til transport af farligt gods jf. ADR-konventionen og om effekterne er klassificeret af et bemyndiget organ.
Se beredskabsstyrelsens hjemmeside for info. om transport af farligt gods og liste over steder, der udbyder ADR-kurser: ADR Transport af fyrværkeri

FOR PROFESSIONELLE

Hos Trier Festfyrværkeri kan du bestille CE mærkede effekter til dit scenefyrværkerishow – alle fra tyske Ultratec, der verden over er associeret med den højeste kvalitet: Flagskibet PYROPAK har gennem 30 år været kendt for premium effekter og den grønne Angelfire produktserie er karakteriseret ved et minimum af røg og perklorat-fri klare og meget rene farver.

Kontakt os i god tid forud for arrangementet – man må regne med leveringstid på 2-14 forrentingsdage.

Se nedenfor, hvor du vil finde et fuldstændigt liste over produkterne samt udvalgte videoer.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål? Så sidder vi klar til at besvare.