Design af scenefyrværkeri

Om det nu er til en koncert, et tv-show eller en teaterforestilling, kan vi være behjælpelige med, i samarbejde med dig, at udfærdige et komplet design af scenefyrværkerishowet. Vi har et umådeligt stort sortiment af scenefyrværkeri-effekter i høj kvalitet fra tyske Ultratec, Le Matre og Unique Pyrotechnic som inklurderer, Gerbs, Waterfalls, Airbursts, Kometer, Miner – you name it! Se beskrivelse af de mange scenefyrværkeri-produkter her til inspiration og kontakt os, og lad os finde den rigtige løsning til dig.
Trier Festfyrværkeri kan desuden være behjælpelig med transport, import, opstilling, opbevaring og affyring af scenefyrværkeri.

FOR PROFESSIONELLE

Hos Trier Festfyrværkeri kan du bestille CE mærkede effekter til dit scenefyrværkerishow – alle fra tyske Ultratec, der verden over er associeret med den højeste kvalitet: Flagskibet PYROPAK har gennem 30 år været kendt for premium effekter og den grønne Angelfire produktserie er karakteriseret ved et minimum af røg og perklorat-fri klare og meget rene farver.

Kontakt os i god tid forud for arrangementet – man må regne med leveringstid på 2-14 forrentingsdage.

Klik her for at komme til vores hjemmeside kun med scenefyrværkeri og effektmaskiner

KONTAKT OS

Har du spørgsmål? Så sidder vi klar til at besvare.