FESTFYRVÆRKERI PAKKER

Trier Festfyrværkeri komponerer festfyrværkeri – se vores pakker nedenfor.

Pris: Kr. 7.450 inkl. moms

Vægt: Ca. 50 kg fyrværkeri

Varighed: ca. 5-6 min.

13 batterier med 300 skud i alt.
3 8-skuds bomberør
3 fontæner (kan byttes til bomberør)

Det Almindelige Festfyrværker er kun ”almindeligt”, når det sammenlignes med de større shows. Fundamentet i showet er forskellige kvalitetsbatterier på 30 mm med flotte farver og bl.a. de populære guld- og sølv effekter. Tillige indgår en opstilling med 3 guldfontæner med 5 m høje kaskader af guld-crackling. Sikkerhedsafstanden på dette show er kun 25 meter, hvilket gør det muligt for publikum at få en meget intens oplevelse helt tæt på fyrværkeriet.

Pris: Kr. 9.950 inkl. moms

Vægt: Ca. 120 kg fyrværkeri

Varighed: 6-7 min.

30 store luftbomber
5 mindre luftbomber
13 batterier med 300 skud i alt
4 8-skuds bomberør
3 fontæner (kan byttes til bomberør)

Sølv Festfyrværkeriet er et ægte professionelt festfyrværkeri med brug af høj-kaliber effekter. I showet indgår store batterier, store kvalitets luftbomber, og en opstilling med 3 guldfontæner med 5 m høje kaskader af guld-crackling. Dette festfyrværkeri egner sig godt til store fester, eller til den som ønsker et imponerende højdepunkt til eventen. Sølv Festfyrværkeriet designes til lejligheden af en fyrværker. Showet slutter med en stor finale, som fylder hele himlen.

Pris: Før Kr. 14.950 – NU Kr.12.450 inkl. Moms

Vægt: Ca. 150 kg fyrværkeri

Varighed: 7-8 min.

45 store luftbomber
10 mindre luftbomber
15 batterier med 350 skud i alt
5 8-skuds bomberør
6 fontæner (kan byttes til bomberør)

Trier Festfyrværkeris Guld show består kun af store luftbomber og designer artikler. Her er ikke kun tale om en øget mængde batterier og luftbomber – fokus i Guld Festfyrværkeriet er på store professionelle special-batterier og store kvalitets luftbomber. Dette show egner sig godt til et helt ekstraordinært højdepunkt under festivalen, den store fest, eller til eventen. Guld Festfyrværkeriet designes specifikt til lejligheden. Showet slutter med en kæmpe finale, som fylder hele himlen.

Pris: Kr. 19.950 inkl. moms.

Vægt: Ca. 180 kg fyrværkeri

Varighed: 7-8 min.

60 store luftbomber
15 mindre luftbomber
18 batterier med 400 skud i alt
6 8-skuds bomberør
9 fontæner (kan byttes til bomberør)

Trier Festfyrværkeris Platin show er en opgradering af Guld showet, og indeholder derfor endnu flere store professionelle artikler. Dette show egner sig godt til som et helt ekstraordinært højdepunkt til festivalen, den store fest eller til eventen. Platin Festfyrværkeriet designes specifikt til lejligheden. Showet slutter med en enorm finale, som fylder hele himlen.

Pris: Kr. 24.450 inkl. moms.

Vægt: Ca. 210 kg fyrværkeri

Varighed: 8-9 min.

75 store luftbomber
20 mindre luftbomber
20 batterier med 450 skud i alt
7 8-skuds bomberør
12 fontæner (kan byttes til bomberør)

Diamant Festfyrværkeri er et bombardement i absolut luksusklasse udelukkende med brug af kvalitets effekter. Diamant fyrværkeriet er vores bedste og mest velkomponerede show. Du får et helt enestående festfyrværkeri i glitrende luksusklasse! Fyrværker Martin Trier, der har sine specialkompetencer fra Tivoli, har designet showet med 100 luftbomber, hvoraf de 75 er af særlig stor kaliber. Fyrværkeriet indeholder tillige en mængde specielle, effekter som for eksempel særlige viftebatterier, som skyder i elegante mønstre og opstillinger med fontæner. Fyrværkeriet egner sig godt til offentlige arrangementer som festivaler, firmafester eller som et ekstraordinært højdepunkt til festen. Sikkert er det, at finalen vil opleves storslået og som om, den ingen ende vil tage.

Fra 49.950,-

Varighed: 10-12 min.

Vi har mulighed for at lave et “off the charts” festfyrværkeri, hvor kun budgetet dikterer, hvor stort det skal være. Det vil være et show bestående udelukkende af luksusartikler, komponeret med fokus på skønhed, dynamik og voldsomhed. Kontakt os for et tilbud.

Et musikstyret festfyrværkeri tilføjer en ny dimension til oplevelsen.

Bestiller du et musikstyret fyrværkeri hos Trier Festfyrværkeri får du et festfyrværkeri minutiøst planlagt – hver en effekt, fra den enkelte lille komet – til komplekse luftbombe-bombardementer, går af i perfekt koordination til musikken: Hver detalje i musikken har sin farve! Vi råder over det nyeste udstyr indenfor computerstyrede affyringssystemer. Under opsætningen af et musikstyret fyrværkeri bliver hver enkelt effekt tilsluttet affyringssystemet som styres af en computer, der er forprogrammeret til at aktivere de enkelte effekter på præcise tidspunkter i musikkens tidslinje. Typisk er der 700-1000 forskellige tændinger i et show på 12-15 min. klassisk musik som Bach og Beethoven danner lydsporet, men rytmisk musik anvendes også til at opbygge et klimaks. Det musikstyrede fyrværkeri er en fuldendt sanseoplevelse hvor musik og farver smelter sammen til en højere enhed. Kontakt os for pris.

Alle Festfyrværkerier er inklusiv:

  • Ansøgning om tilladelse hos kommunen
  • Ansøgning om tilladelse fra grundens ejer
  • Transport af farligt gods i godkendt køretøj
  • Elektrisk tænding med fjernstyret tændingssystem
  • Oprydning og bortskaffelse af affald til genbrugsstation efter showet
  • Afspærring af hele området før opstilling påbegyndes
  • 4 mands arbejde x 12 timer pr. show
  • Der påregnes ekstra transport udgifter for shows på fyn og i Jylland
  • Vi komponerer også fyrværkerier i andre prislejer end de beskrevne.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål? Så sidder vi klar til at besvare.